Salut comunica la reobertura dels serveis de rehabilitació ambulatòria a la Terra Alta

query_builder   11 desembre 2013 09:04

event_note Nota de premsa

Salut comunica la reobertura dels serveis de rehabilitació ambulatòria a la Terra Alta

 

El Departament de Salut de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre comunica la reobertura dels serveis de rehabilitació física i de logopèdia en la modalitat ambulatòria a la Terra Alta, prestat per la Fundació Privada Terra Alta S. XXI de Batea, d’acord amb el contracte signat amb el Servei Català de la Salut (CatSalut).
 
Malgrat les afirmacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació, en què qüestionaven els diferents aspectes d’aquest contracte, el Departament de Salut garanteix la idoneïtat de les instal·lacions, la qualitat del servei i la legalitat del procediment contractual, que ha estat posat de manifest mitjançant les corresponents mesures de control i seguiment del contracte, a través de les inspeccions realitzades per l’autoritat sanitària (Departament de Salut).
 
CatSalut considera que és una bona notícia per als ciutadans de la Terra Alta, alhora que lamenta les incomoditats que hagin pogut suposar per als usuaris d’aquest servei que, en tot cas, són alienes a la voluntat del proveïdor sanitari, la Fundació Privada Terra Alta S. XXI, i del mateix Departament de Salut.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined