Foto mini

La Fundació FC Barcelona reparteix regals a nens i nenes que viuen que en CRAES

query_builder   13 desembre 2013 12:36

event_note Nota de premsa

La Fundació FC Barcelona reparteix regals a nens i nenes que viuen que en CRAES


Un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació dels veterans del futbol i del bàsquet lliuren més de 450 regals de marxandatge a infants i joves tutelats
Foto1
 
La campanya ‘Un somni per un regal’ de la Fundació FC Barcelona va donar aquest dijous el primer pas d’aquesta temporada amb la visita a diversos centres residencials d’acció educativa (CRAES) de Barcelona. Per tercer any consecutiu, un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació dels veterans del futbol i del bàsquet van repartir més de 450 regals de marxandatge del FC Barcelona entre infants i joves d’entre 1 i 18 anys que viuen en diversos CRAES de Barcelona. Van liderar la comitiva la directora general d’atenció a la infància i adolescència, Mercè Santmartí, i el patró de la Fundació FC Barcelona, Enric Roca.
 
Els CRAE són institucions que ofereixen als infants un recurs alternatiu al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en què l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.
 
La campanya continua per Reis
 
Aquesta iniciativa que la Fundació sempre impulsa pels volts de Nadal compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i és possible gràcies a la generositat i la implicació dels esportistes del FC Barcelona i dels veterans del Club.
 
La segona fase de la campanya es durà a terme, com és habitual, pels volts de Reis, amb el repartiment de regals per part dels jugadors del primer equip a diversos hospitals de Barcelona.

1  

Imatges

Imatge de grup a les portes de La Masia abans de sortir cap als CRAES

Imatge de grup a les portes de La Masia abans de sortir cap als CRAES 2390

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined