• El president ha participat aquest vespre a La Marató de TV3, formant part dels voluntaris que atenen les trucades dels ciutadans
El president i la seva esposa atenent les trucades dels ciutadans
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha subratllat aquest vespre que el país ha de sentir-se molt orgullós de "la Marató de Catalunya, que és la més solidària del món", tenint en compte l'aportació proporcional que fa cadascú. Una dada, ha assegurat, que "diu molt de la nostra gent i del nostre país".

El president ha fet aquestes declaracions des del recinte de Fira de Barcelona, on hi ha situat el centre d'operacions d'atenció telefònica de La Marató.  

Acompanyat de la seva esposa, Artur Mas ha atès les trucades dels ciutadans que, un any més, han mostrat la seva solidaritat. També ha aprofitat per saludar les desenes de voluntaris anònims que durant tot el dia estan col·laborant amb La Marató, juntament amb el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart; la directora de la Fundació La Marató de TV3, Carme Basté, i el director de Televisió de Catalunya,  Eugeni Sallent.

En declaracions a TV3,  el cap de l'Executiu ha animat a tots els catalans i catalanes a aportar el seu granet de sorra per les malalties neurodegeneratives, "que afecten a moltes famílies i són realment impactants", i ha remarcat que, "tan important és un donatiu de 3.000 euros com un de 10, perquè cadascú ho fa en funció de les seves possibilitats".

"L'important és que hi participi molta gent", ha subratllat, i s'ha mostrat convençut que, igual que l'any passat, "serà un any de rècord". "Estic segur que pràcticament s’arribarà al mateix nivell de l’any passat o fins i tot es podria arribar a superar", ha declarat.

2  

Imatges

Marató de TV3 (1)

Marató de TV3 (1) 643

La Marató de TV3 (2)

La Marató de TV3 (2) 663