Els Serveis Territorials d'Ensenyament reconeixen 31 empreses i institucions de les comarques gironines per haver acollit alumnes estrangers

Avui s'ha celebrat l'acte públic de lliurament de diplomes i distintius del Label EuroApprenticeship

query_builder   19 desembre 2013 17:46

event_note Nota de premsa

Els Serveis Territorials d'Ensenyament reconeixen 31 empreses i institucions de les comarques gironines per haver acollit alumnes estrangers

Avui s'ha celebrat l'acte públic de lliurament de diplomes i distintius del Label EuroApprenticeship

Imatge dels guardonats
Els Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona han distingit aquesta tarda 31 empreses i institucions gironines que s’han destacat acollint alumnes d’altres països per a la realització de pràctiques formatives. La iniciativa sorgeix de la xarxa EuroApprenticeship i en el marc dels projectes de mobilitat organitzats pels centres de Formació Professional de les nostres comarques.
 
El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot, ha destacat durant el reconeixement tres aspectes: "El primer, l'acció conjunta entre l'àmbit de l'empresa i el de l'ensenyament, que és una necessitat i una realitat. El segon, que tenim un repte iniciat, que és la internacionalització. I finalment, el fet que la FP es troba en un moment molt interessant per l'ensenyament sostingut d'oferta i de demanda i la gran implicació de les empreses en la modalitat dual". A les comarques gironines hi ha més de 30 cicles formatius nous els darrers dos anys.
 
L’acte, que s’ha celebrat aquesta tarda a la sala Carles Rahola de la Generalitat a Girona, s’emmarca dins la promoció que el Departament d’Ensenyament duu a terme per a la internacionalització d’activitats de l’àmbit de la Formació Professional amb empreses d’altres països, com per exemple, la realització de les estades formatives. Al lliurament de diplomes i distintius del Label Apprenticeship també hi ha assistit la responsable dels Programes Internacionals del  Departament d’Ensenyament, Àngels Font.
 
Cal destacar que EuroApprenticeship és una xarxa formada per més de 250 organismes europeus competents, organitzacions i d’altres institucions de formació professional que organitza activitats de mobilitat en l’empresa i aporta experiència, informació, ajuda i suport a projectes relacionats amb la mobilitat en la formació, per a beneficiar PYMES, empreses artesanals i joves aprenents que segueixen una formació en alternança. A les comarques gironines hi participen 31 empreses i institucions que estan vinculades a 7 centres de Formació Professional.
 
Els centres de Formació Professional són l’Institut Olivar Gran de Figueres amb sis empreses col·laboradores: els restaurants Dadà, Sentits, la Figuereta, Hotel Ronda, Cuina 22SC i Badó restaurant.
 
L’Institut Serrallarga de Blanes, amb quatre empreses i entitats: el Jardí Botànic Carles Faust, la Corporació Salut Maresme i Selva, el Patronat de Turisme i l’Ajuntament de Blanes i Shers.
 
L’Institut Narcís Monturiol de Figueres amb deu empreses: Editorial Empordà, Fundació Salut Empordà, Perruqueria Vilagran, Prada Nargesa, Perruqueria Christian, Garatge Plana, Dytsa, perruqueria Montse, perruqueria D’Ara i Icon, Sl.
 
L’Institut de Sant Feliu de Guíxols, amb dues escoles: l’Escola Baldiri Reixach i l’Escola Bressol Municipal Oreneta.
 
L’Institut Garrotxa d’Olot amb tres empreses: Indústria Técnica del Plástico, Masias Recycling i Tavil Indeba.
 
L’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona amb 5 empreses: Restaurant Mimolet, Hotel Almadraba Park, Restaurant Divinum, Hotel Carlemany i Restaurant Cal Ros.
 
I la Fundació Eduard Soler de Ripoll amb un centre col·laborador: Centre Tecnològic Eduard Soler.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de grup de les empreses que han rebut els diplomes i distintius

Imatge de grup de les empreses que han rebut els diplomes i distintius
JPG | 3614

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined