·        El cost íntegre de les 13.500 armilles es distribuirà en 3 anys
 
 El Departament d’Interior dotarà d’armilles de protecció individual lleugeres d’ús intern al membres del cos de Mossos d’Esquadra (CME) que ho sol·licitin, assumint el cost íntegre d’aquests elements de protecció. L’armilla subministrada cobrirà la protecció antibales, antiganivet i antipunxó i respondrà a uns requeriments de protecció d’alta exigència, assimilables, com a mínim, als determinats en processos similars per cossos policials del nostre entorn.
 
En concret, s’adquiriran 13.500 armilles interiors en 3 anys. Podran sol·licitar l’assignació d’aquest element la gran majoria dels agents de la Policia de la Generalitat, en especial els membres del CME que desenvolupen serveis policials generalistes i que s’enfronten a riscos de caràcter genèric. Únicament en quedaran exclosos els assignats a serveis interns de suport, a unitats que desenvolupen les seves funcions sempre a l’interior d’edificis i a aquelles unitats especialitzades que ja compten amb elements de protecció específics per a les funcions que exerceixen.
 
El Departament ha previst tramitar un procediment obert d’abast pluriennal per a la seva adquisició, amb una aportació econòmica de 6.534.000 euros en tres anys.
 
Amb aquesta adquisició, el Departament prenc la decisió d’assumir íntegrament el cost de les armilles interiors, i dóna compliment a la resolució del Parlament 45/X, a l’hora que dóna resposta a les necessitats plantejades pels comandaments i membres del cos de Mossos d’Esquadra, així com de les organitzacions sindicals, les primeres demandes de les quals es remunten a l’any 2007.