• A Molins de Rei, un home ha resultat ferit per cremades en l’incendi del seu pis i sis veïns més han patit intoxicació per fum

 

  • Dues persones van ser evacuades per afectació de fum en un incendi ahir vespre a la Riera de Gaià
 
 
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi d’habitatge a Molins de Rei (Baix Llobregat). L’avís del foc s’ha rebut a les 03.16 hores i ha mobilitzat 5 vehicles, que han pogut extingir-lo en mitja hora.
 
L’incendi ha començat en una habitació del tercer pis, al carrer Francesc Samaranch, número 3. Tot l’habitatge i la caixa de l’escala han quedat  afectats per fum com a conseqüència del foc.
 
El veí del pis sinistrat ha estat evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebrón amb cremades de 1r i 2n grau a la cara, mentre que sis veïns dels pisos superiors del bloc (que té 4 plantes) han anat a l’Hospital Moisés Broggi com a mesura preventiva, ja que presentaven símptomes d’intoxicació lleu per fum.
 
D’altra banda, els Bombers de la Generalitat treballaren ahir vespre en un altre incendi d’habitatge, en aquest cas a la Riera de Gaià (Tarragonès). L’avís del foc es va rebre a les 20.13 hores i hi treballaren 3 dotacions dels Bombers del parc de Tarragona. El foc afectà parcialment la cuina d’una casa de dues plantes situada al carrer Riera, 6, dins la Urbanització El Castellot.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) atengué dues persones per intoxicació de fum i les va evacuar, en estat lleu, fins a l’Hospital de Santa Tecla.
 
Cerdanyola del Vallès, 9 de gener de 2014
07.36 hores