El director de l'SCT presenta a Juneda el Pla Local de Seguretat Viària del municipi

query_builder   9 gener 2014 11:48

event_note Nota de premsa

El director de l'SCT presenta a Juneda el Pla Local de Seguretat Viària del municipi

SCT
 
 
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, ha presentat avui el Pla Local de Seguretat Viària (PLSV) de Juneda (Les Garrigues), juntament amb l’alcalde del municipi, Antoni Villas. En l’acte al consistori, Isern ha subratllat que “la col·laboració permanent entre l'SCT i els municipis és cabdal per continuar reduint la sinistralitat". El director de l’SCT ha afegit que “s’ha de pacificar el trànsit a les localitats”, i que aquestes “han d’estar més al servei dels vianants per tal de tenir una mobilitat més segura i sostenible". D’altra banda, Villas, ha agraït el suport de l’SCT i s’ha compromès a tirar endavant les millores de seguretat viària proposades en el pla.
 
Els objectius principals del PLSV de Juneda, un municipi amb menys de 10.000 habitants, són millorar la senyalització i l’ordenació d’interseccions conflictives i també augmentar la seguretat viària dels entorns escolars.
 
Des del 2006 i fins al 2012 es van redactar 135 plans locals de seguretat viària, que inclouen tots els municipis capital de comarca, els més grans de 20.000 habitants i aquells que van sol·licitar disposar-ne d’un. En total, aglutinen el 76,86% de la població de Catalunya. A més, al llarg del 2013 es van redactar 21 nous plans, es va fer seguiment de 22 més redactats al 2010 i, a més, se’n van avaluar 15 de redactats l’any 2007.
undefined
undefined
undefined
undefined