El CIRE presenta el seu model de reinserció a escala internacional

query_builder   15 gener 2014 12:05

event_note Nota de premsa

El CIRE presenta el seu model de reinserció a escala internacional

 
L’empresa de Justícia participa aquesta setmana en una trobada a Malta per donar a conèixer el sistema de formació d’interns de Catalunya
L’empresa Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) ha presentat el seu model de formació d’interns en una trobada de reinserció internacional. L’objectiu central del congrés, que té lloc aquesta setmana a la ciutat de Sliema (Malta), és identificar quines són les capacitats i competències que han d’adquirir els monitors de formació de les presons per millorar l’efectivitat dels programes educatius, establint un clima de confiança amb els interns.
 
El seminari internacional s’emmarca en el projecte Free-it, del qual el CIRE és part integrant. Free-it s’engloba dins del programa sectorial d’aprenentatge permanent Grundtvig, que té per objecte l’intercanvi de bones pràctiques en l’àmbit de la formació. El CIRE és un dels 10 partners que participen en aquest programa, liderat per Itàlia, amb la finalitat de desenvolupar pautes útils que es puguin implementar en la tasca diària dels formadors dels centres penitenciaris i educatius d’Europa.
 
Aquesta és la segona trobada que s’organitza en el marc del projecte Free it, després de la sessió inaugural que va tenir lloc el passat mes d’octubre a Venècia (Itàlia). Free-it està finançat pel Fons Social Europeu, dins les seves polítiques de cooperació internacional.
 
Pel fet de conjugar de manera integral la formació, l’ocupació i la inserció, el CIRE ha esdevingut una referència internacional en matèria de reinserció sociolaboral.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined