Els Mossos d'Esquadra detecten un vehicle que circulava a 185 km/h per la L-310 a l'Urgell

query_builder   5 febrer 2014 11:41

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detecten un vehicle que circulava a 185 km/h per la L-310 a l'Urgell

- L’infractor sobrepassava en 95 km/h la velocitat màxima permesa
 Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van imputar el passat 3 de febrer, a un home de nacionalitat andorrana, un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular a una velocitat penalment punible.
 
Els fets van succeir dilluns passat, a les 07:38 hores, durant un control de velocitat que s’havia muntat a l'altura del punt quilomètric 7'5 de la carretera L-310, dins del terme municipal de Tàrrega.
 
Els agents van detectar un vehicle esportiu, matrícula andorrana, que circulava a 185 km/h en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 90 km/h.
 
El conductor, en veure que havia estat sorprès a una velocitat inadequada, va evitar passar per la zona on es trobava l’agent que li havia de notificar l'infracció.
 
Per aquest motiu, es va donar indicacions a la resta de dotacions policials  d’aturar el vehicle en cas de ser localitzat. En el dispositiu de recerca es va treballar coordinament amb dotacions policials de les regions policials limítrofs a Ponent.
 
El mateix matí, una dotació policial de la Regió Policial Pirineu Occidental va localitzar i aturar el vehicle infractor quan circulava per la N-260, a l’altura del punt quilomètric 231, dins del terme municipal de la Seu d'Urgell.
 
Els agents van imputar al conductor un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular a una velocitat penalment punible.
 
El conductor haurà de comparèixer properament davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.
 
Àrea de Comunicació,
Lleida, 5 de febrer de 2014

1  

Fitxers adjunts

Imatge 1

Imatge 1
JPG | 72

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined