Govern

El Govern elaborarà un pla de racionalització i simplificació de l'estructura del sector públic de la Generalitat

query_builder   2 març 2010 17:49

event_note Nota de premsa

El Govern elaborarà un pla de racionalització i simplificació de l'estructura del sector públic de la Generalitat

El Govern ha aprovat un acord pel qual s’encarrega a la Comissió de Coordinació Corporativa l’elaboració d’un pla de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic de la Generalitat.

En aquest sentit, el Parlament de Catalunya, mitjançant la Resolució 621/VIII, de data 24 de febrer de 2010, sobre la situació econòmica i les mesures per a afrontar-la, insta el Govern de la Generalitat a continuar la política de contenció i rigor pressupostari, introduir la cultura de l’avaluació en el disseny i l’aplicació de polítiques públiques i, en aquest sentit, elaborar, en el termini de tres mesos, amb la col·laboració d’experts de reconegut prestigi, un pla de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic de la Generalitat.

El Govern considera necessari tirar endavant el més aviat possible les actuacions necessàries per a l’elaboració del pla de racionalització esmentat. Per això ha encarregat a la Comissió de Coordinació aquest pla i per fer-ho, la Comissió haurà de constituir un grup de treball, integrat per les persones que la pròpia Comissió designi. Els triarà entre alguns dels seus membres i altres persones de l’Administració de la Generalitat que consideri adequades.

D’aquest grup, com a experts independents de reconegut prestigi, en formaran part:

- Joan Prats i Català
- Joan Mauri i Majós
- Rafael Jiménez i Asensio
- Joan Subirats i Humet
- Francisco Longo i Martínez
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined