• El total dels delictes i les faltes registrades a la demarcació han disminuït un 8,91% respecte l’any 2012

 

El director general de la Policia, Manel Prat, ha presentat avui les dades delinqüencials de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, corresponents a l’any 2013. En la seva presentació també ha volgut destacar la disminució significativa d’un 13,92% dels delictes i les faltes comesos en l’àmbit rural.
 
Tot i aquesta tendència a la disminució de fets delictius, Prat ha manifestat que “mentre hi hagi un sol delicte, és necessari que la policia actuï “. També ha volgut destacar “el compromís que estan demostrant els cossos que integren el sistema policial de Catalunya, malgrat la complexa situació econòmica que estem patint”.
 
D’altra banda, Prat ha remarcat que actualment la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, és la tercera més baixa en l’índex de criminalitat a Catalunya i, al mateix temps, ha volgut agrair la bona feina desenvolupada pels mossos d’esquadra desplegats en aquesta demarcació, en el transcurs de l’any 2013.
 
El cap de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, l’intendent Francesc Xavier Monclús, en la seva intervenció, ha complementat l’explicació de les dades i fets més destacats.    
 
L’acte també ha comptat amb l’assistència de la directora dels serveis territorials del departament d’interior, Eva Ruiz.

3  

Fitxers adjunts

Dades delinqüencials 2013 RPTE

Dades delinqüencials 2013 RPTE
PDF | 232

RPTE 2013 Dossier Estadística

RPTE 2013 Dossier Estadística
PDF | 1323

Presentació dades 2013 RPTE

Presentació dades 2013 RPTE
JPG | 460