El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat els municipis d’Olivella i Sant Cugat Sesgarrigues i n’ha mantingut una reunió de treball amb els alcaldes de les respectives poblacions.
 
Revisant el pla urbanístic municipal
Revisant el pla urbanístic municipal
A primera hora del matí, el delegat, Fernando Brea, s’ha desplaçat a la població d’Olivella, on ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Joaquim Mas, i membres de Consistori i han tractat diversos temes d’interès del municipi.
 
A més de signar el llibre d’Honor de l’Ajuntament, el delegat acompanyat de l’alcalde, han visitat alguns indrets del municipi.
 
Cal destacar, que Olivella és una població que engloba varies urbanitzacions del seu terme municipal allunyades del casc urbà, i ha sabut reestructurar el serveis en el municipi, aconseguint que totes les zones residencials tinguin coberts els serveis mínims. A més, el consistori ha sabut centralitzar els serveis públics com serveis socials, salut, biblioteca, el servei del SOC, etc. en una mateixa zona, per així reduir costos i millorar la gestió dels serveis. 
 
L’alcalde ha informat al delegat que es preveu un augment demogràfic en els propers 5 anys arribant així a una població de 4.500 habitants, A més està previst fer una inversió en el sanejament al casc antic i l’augment en mesures de seguretat als parcs infantils. Aquestes accions estan emmarcades dins el PUOSC d’aquest any.
 
Moment durant la reunió
Moment durant la reunió
Finalitzada la visita a Olivella, el delegat s’ha desplaçat al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, on ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa Montserrat Albet i altres membres del consistori i ha signat el llibre d’Honor.
 
Brea ha visitat algunes instal·lacions de la municipi com el centre cívic, la zona esportiva i les escoles, que conformen l’eix central de vinculació de la població en el poble.
 
El delegat ha felicitat a l’alcaldessa per l’esforç de fer sostenible totes les inversions realitzades durant els darrers 8 anys. Brea ha destacat que és una població ben administrada, tant pel tema econòmic, perquè té uns comptes sanejats, com perquè ha sabut reorganitzar els espais públics, donant més ús a les instal·lacions existents i millorant-ne els serveis i l'eficàcia. 
 
Tant l’alcalde d’Olivella, Joaquim Mas, com l’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Montserrat Albet, han agraït la visita del delegat i valoren molt positivament que la delegació faci d’interlocutor amb els diferents departaments, fet que afavoreix que qualsevol tràmit que hagin de fer aquests petits municipis sigui més fàcil.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 4 de febrer de 2014