FOTO WEB
Un moment de la reunió de Comissió executiva del Pla.
El Govern de la Generalitat de Catalunya impulsa actualment 66 activitats per al desenvolupament del Pla estratègic de recerca, innovació i transferència agroalimentària de Catalunya 2013-2020. Aquests resultats han estat valorats i aprovats per la Comissió executiva del Pla reunida dijous, 6 de febrer, als Serveis Centrals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
 
La Comissió executiva és el màxim òrgan de governança del Pla. Està liderat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) i hi estan representats els departaments d’Economia i Coneixement (DEC), d’Empresa i Ocupació (DEO), les universitats a través de la Universitat de Lleida (UdL) i els centres de recerca per mitjà de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
 
El Pla estratègic d’R+I+T agroalimentària de Catalunya 2013-2020 es va aprovar per Acord del Govern el passat 18 de juny de 2013. Des d’aleshores el Pla ha esdevingut l’instrument que permet coordinar de forma eficaç les polítiques interdepartamentals en matèria d’R+D+I adreçades al sector agrari i agroalimentari.
 
Així mateix, el Pla reforça el posicionament de Catalunya com el primer clúster agroalimentari d’Europa. Durant els darrers mesos, s’ha realitzat també un intens treball de comunicació del Pla a tots els agents del sistema R+D+i agroalimentari català.
 
La reunió de la Comissió executiva ha posat en relleu el compromís creixent de tots els seus membres per consolidar aquest instrument del Govern de la Generalitat com a integrador de les actuacions de diferents institucions, entitats, centres de recerca i empreses en l’àmbit de l’R+D+I agroalimentària sota el lideratge del Departament d’Agricultura. És, en definitiva, un instrument dissenyat amb l’objectiu final d’augmentar, per mitjà de l’impuls de l’R+D+I, la competitivitat del sector agrari i agroalimentari en un entorn de mercat global.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i https://twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Un moment de la reunió de Comissió executiva del Pla.

Un moment de la reunió de Comissió executiva del Pla.
JPG | 282