• L’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana oferirà un servei més proper a les empreses per assessorar-les en matèria d’innovació, internacionalització i creixement empresarial. 
  • Ho farà a través de la nova delegació d’Alt Penedès-Garraf-Maresme, que s’ubicarà a la seu central de l’agència a la capital catalana.
     
  • La delegació adaptarà les iniciatives d’ACCIO a les característiques del teixit empresarial de cada comarca.
 
 
La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, reforçarà els serveis de suport a les empreses de l’Alt Penedès, el Garraf i el Maresme. L’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana,  ACCIÓ,  oferirà un assessorament més proper al teixit empresarial d’aquestes comarques en matèria d’innovació, internacionalització i creixement empresarial.
 
L’agència posarà en marxa a finals de febrer la delegació de l’Alt Penedès- Garraf-Maresme, que des de la seu central a la capital catalana donarà abast a les tres comarques. L’equip d’assessors de la nova delegació prestarà un servei a mida i ajustarà les propostes i iniciatives d’ACCIO a la realitat del teixit empresarial i a les característiques de cada comarca.
 
Al llarg del 2014 i 2015, ACCIO té previst posar en marxa noves delegacions que donaran servei a la resta de comarques de la demarcació barcelonina (Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Occidental i Vallès Oriental).
 
Amb la nova delegació, que se suma a les cinc que ACCIO té a Catalunya (ubicades a Manresa, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa), l’agència aposta per augmentar la intensitat dels seus serveis a tres comarques barcelonines que sumen 690.282 habitants (prop d’un 10% de la població a Catalunya) i el 7% del PIB català, situat en 205.315 milions d’euros en total al 2010.