Visita 1
El Departament d’Ensenyament ha organitzat una visita d’estudis de dotze professionals de l’àmbit educatiu de diferents països europeus per tal de difondre la formació permanent del professorat en els propis centres. Així, aquesta setmana professionals d’escoles provinents de sis països europeus, França, Bèlgica, Bulgària, Romania, Itàlia i Portugal, han pogut conèixer els programes de formació i visitar centres escolars.
 
A banda dels diversos actes i reunions en què han participat en el Departament d’Ensenyament, el grup de professionals -la majoria directors o caps d’estudis-  ha visitat l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona i l’Escola Rafael Casanova de Badalona.
 
Visita 2
Per part del Departament d’Ensenyament, la Subdirecció general de la Inspecció d’Educació va presentar el sistema educatiu i la Subdirecció general d’Innovació, Formació i Orientació, l’organització i els programes de formació permanent.
 
 
8 de febrer de 2014

2  

Imatges

Visita 1

Visita 1 3693

Visita 2

Visita 2 3627