Els Mossos d'Esquadra imputen dos ocupants del vehicle implicat en l'atropellament mortal d'un ciclista a Santa Maria de Palautordera

query_builder   12 febrer 2014 15:34

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra imputen dos ocupants del vehicle implicat en l'atropellament mortal d'un ciclista a Santa Maria de Palautordera

 
. En el moment de l’atropellament el vehicle anava ocupat per tres persones, el conductor ja havia esta detingut
 
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la RPMN han imputat dos joves implicats en l’atropellament mortal d’un ciclista a Santa Maria de Palautordera. Els fets van tenir lloc el dissabte 8 de febrer quan un vehicle va atropellar un ciclista i es va donar a la fugida sense socórrer a la víctima. La  investigació posterior va permetre identificar el vehicle i el seu conductor que va se detingut el passat dilluns 10 de febrer.
 
Fruit de la investigació policial, els agents van poder identificar un altre ocupant del vehicle el qual va ser localitzat i imputat ahir a tarda.
 
La mateixa tarda i, voluntàriament, es va presentar un tercer jove a les dependències de la policia local de Santa Maria de Palautordera per tal de manifestar que ell també anava en el vehicle implicat en l’atropellament mortal. Immediatament el jove va ser traslladat a dependències dels mossos d’esquadra on va ser imputat i se li va prendre declaració.
 
Tots dos joves tenen 21 anys d’edat, són de nacionalitat espanyola  i veïns de Santa Maria de Palautordera. Els dos homes han estat imputats per presumptament haver encobert un homicidi imprudent i per no haver auxiliat a la persona atropellada.
 
Com a resultat de la investigació policial, s’ha pogut constatar que el mateix dia de l’accident el detingut hauria llogat un vehicle del mateix model i color que el seu per intentar evitar que se’l relacionés amb el sinistre. La intenció del jove era col·locar les plaques de matricula del seu vehicle al cotxe llogat per tal que ningú el relacionés amb cap accident.
 
La mateixa investigació ha determinat que el detingut tenia previst traslladar el vehicle sinistrat a una masia d’uns familiars en un camió.
 
Els dos joves imputats han declarat aquest matí davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers i està previst que el detingut passi també avui a disposició judicial.
 
 
 
Àrea de Comunicació,
Granollers, 12 de Febrer de 2014
 
undefined
undefined
undefined
undefined