Sortida amb raquetes de neu al Parc Nacional d'Aigüestortes
Sortida amb raquetes de neu al Parc Nacional d'Aigüestortes
L’aportació del Departament se centra en els tres parcs naturals del Pirineu i també en les activitats de caça i pesca
 
 
Els pròxims dies 14, 15 i 16 de febrer se celebrarà a Lleida el primer saló d’esport i turisme de muntanya, un certamen de tres dies de durada plantejat perquè sigui el centre nacional dels esports i del turisme de muntanya, i potenciar aquesta indústria, amb un dia dedicat als professionals i obert al públic altres dos dies.
 
El Saló pretén donar resposta als diferents sectors productius i ser el centre nacional dels esports i del turisme de muntanya per potenciar aquesta indústria, amb un dia dedicat als professionals i obert al públic altres dos dies. El saló se celebrarà al Pavelló 3 de Fira de Lleida i aglutinarà tots els serveis i subministraments per als sectors de la indústria turística i esportiva.
Imatge del Parc Natural Cadí Moixeró
Imatge del Parc Natural Cadí Moixeró
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural participa a la fira amb un estand centrat principalment en els 3 parcs naturals dels Pirineus i de les possibilitats turístiques que ofereixen. També hi ha un espai dedicat a les activitats de caça i  pesca  que gestiona el Departament d’Agricultura i que es poden desenvolupar al Pirineu. A través de plafons informatius i documentació el visitant es podrà fer-se una idea dels serveis que s’ofereixen i les possibilitats d’estar en contacte amb la natura.
 
El protagonisme de demà matí el prendran les sessions organitzades des de la Direcció General de Medi Natural. Concretament el director del parc natural del Cadí Moixeró, Jordi Garcia Petit, parlarà de la gestió i la promoció del senderisme en aquest espai natural protegit. Per la seva banda, la directora del Parc Nacional d’Aigüestortes, Mercè Aniz, es centrarà en explicar les activitats turístiques esportives. Dissabte matí, hi haurà una xerrada sobre el senderisme al Parc Natural de l’Alt Pirineu.
Activitat de neu al Parc Natural de l'Alt Pirineu
Activitat de neu al Parc Natural de l'Alt Pirineu
El Departament d’Agricultura ha volgut ser present en aquest primer saló perquè els parcs naturals duen a terme un programa de desenvolupament social i econòmic vinculat a objectius de conservació del seu entorn, però també dinamitzen uns territoris concrets. Aquesta fira, enfocada al turisme de muntanya, és una excel·lent oportunitat per valoritzar el nostre patrimoni natural i sobretot per compartir-lo amb els visitants que s’acostin aquests tres dies a Lleida.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agricultura.cat.
 

1  

Fitxers adjunts

Sortida amb raquetes de neu

Sortida amb raquetes de neu
JPG | 1185