La zona de Poblenou de Pineda de Mar manté la mateixa oferta educativa per al curs 2014-2015

query_builder   14 febrer 2014 11:00

event_note Nota de premsa

La zona de Poblenou de Pineda de Mar manté la mateixa oferta educativa per al curs 2014-2015

 
  • Així, l’oferta de P3 serà d’un grup a cadascuna de les escoles Montpalau, Antoni Doltra i Poblenou
 
  • El manteniment de l’oferta i el decrement demogràfic implica que el proper curs baixi la ràtio a P3
 
La zona de Poblenou de Pineda de Mar mantindrà per al proper curs escolar la mateixa oferta educativa que el curs actual. Així ho han acordat l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Departament d’Ensenyament, que han treballat conjuntament durant el darrers mesos per planificar l’oferta educativa del municipi per al proper curs 2014-2015. L’acord es va tancar en dues reunions, una el dia 17 de gener a l’Ajuntament de Pineda de Mar i la següent el dia 23 del mateix mes al Parlament. El fet que es mantingui l’oferta de grups, conjuntament amb un decrement demogràfic, fa que el proper curs baixi la ràtio als grups de P3.
 
Totes dues administracions han revisat i actualitzat les dades demogràfiques de la zona de Poblenou i han conclòs que les places necessàries de nova escolarització no presenten variacions substancials en relació amb les del curs actual. Així, l’oferta inicial per al període de preinscripció en aquesta zona del municipi continuarà essent de 3 grups de P3, un a cadascuna de les tres escoles de la zona: Montpalau, Antoni Doltra i Poblenou.
 
En el marc de la taula de planificació, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Pineda de Mar continuaran fent el seguiment de l’evolució real de les necessitats d’escolarització per adequar correctament l’oferta de places escolars de totes les etapes educatives de cara als propers cursos.
 
 
14 de febrer de 2014
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined