El delegat del Govern ha visitat el municipi de Tordera (Maresme) i ha participat en la Junta Local de Seguretat

query_builder   18 febrer 2014 13:52

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern ha visitat el municipi de Tordera (Maresme) i ha participat en la Junta Local de Seguretat

 
El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional al municipi de Tordera (Maresme) i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Joan Carles Garcia.
 
 
visita del delegat a Tordera
A primera hora del matí, el delegat, Fernando Brea, s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde, Joan Carles Garcia, en què han tractat diversos temes d’interès del municipi. Després de la reunió de treball, ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha participat en la Junta Local de Seguretat.
 
Durant la trobada, l’alcalde i el delegat han tractat diferents qüestions d’interès del municipi i que són competència de la Generalitat, com ara la propera construcció dels col·lectors a les urbanitzacions o la resolució de diferents convenis i subvencions que estan en tràmit entre les dues administracions.
 
El delegat ha mostrat el seu interès i predisposició en donar el tràmit corresponent a les qüestions que s’han posat damunt la taula.
 
Pel que fa a l’àmbit de la seguretat, el delegat ha destacat que és un municipi segur, que els indicadors demostren que han baixat els fets delictius i destaca la bona coordinació entre els diferents cossos policials.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 18 de febrer de 2014
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined