Altres acords del Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   18 febrer 2014 14:59

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Representació del Govern al Consell Rector de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
 
El Consell Executiu ha determinat avui els departament de la Generalitat que s’han d’integrar en el Consell Rector del nou Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Aquest ens, en funcionament des del passat 1 de febrer, assumeix les competències i responsabilitats dels antics Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i Institut Geològic de Catalunya (IGC).
 
Hi tindran representació els departaments següents: tres persones nomenades pel Departament de Territori i Sostenibilitat; un representant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural;  una persona del Departament d’Empresa i Ocupació, i un representant del Departament d’Interior.
 
L'ICGC adopta la forma jurídica d'entitat de dret públic, i té personalitat jurídica pròpia, autonomia administrativa, tècnica i econòmica. Les seves funcions són les relacionades amb l'exercici de les competències sobre geodèsia i cartografia i sobre la infraestructura de dades espacials de Catalunya. Igualment, impulsarà i durà a terme les actuacions relatives al coneixement, la prospecció i la informació sobre el sòl i el subsòl.
 
Properament, la Generalitat i l'ens subscriuran un contracte programa que inclourà la definició anual dels objectius a assolir, la previsió de resultats que cal obtenir i els instruments de seguiment i control i d'avaluació a què l'activitat de l'entitat s'haurà de sotmetre durant la vigència del contracte.
 
El Govern autoritza Efiensa a vendre la seva participació en el capital de Relcamp, AIE
 
El Govern ha acordat avui autoritzar la venda de la participació que la societat Eficiència Energètica (Efiensa) tenia en la companyia Relcamp, AIE. Aquesta empresa gestiona la planta de cogeneració que la companyia Reckit Benckiser España té a les seves instal·lacions.
 
Efiensa és una societat participada íntegrament per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) dedicada a l’impuls de l’eficiència energètica mitjançant centrals de producció d’energia tèrmica, elèctrica o de cogeneració en l’àmbit industrial. Aquesta actuació cal emmarcar-la en el procés de liquidació d’Efiensa, d’acord amb el Pla de racionalització del sector públic engegat per la Generalitat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined