FOTO WEB
Un moment de la visita.
 
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, juntament amb l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jaume Montanuy, el diputat provincial de la Diputació de Lleida, Xavier Pont, i la diputada al Parlament de Catalunya, Cristina Bosch, van visitar, el passat dissabte, 15 de febrer, diferents zones del municipi de Sant Esteve de la Sarga i es van reunir amb els regidors de l'Ajuntament.
 
La principal activitat d’aquesta zona rural del Pallars Jussà és la ramadera, vinculada a la producció d’oví i cabrum. Per aquest motiu, i en el marc del Pla de recuperació de l'oví i el cabrum que està impulsant el Departament, es va analitzar les actuacions que es podrien dur a terme com la millora de la comercialització d'aquesta producció ramadera tant important per a la comarca i per a Catalunya, tant per l'activitat pròpiament ramadera com per la funció de manteniment de zones de pastures arreu del país.
 
Domènec Vila també es va interessar per l’estat de les vies de comunicació del municipi i per l’accés a les Tecnologies de la Informació i Comunicació (accés a internet), infraestructures de vital importància per a la fixació de població al territori i per al seu desenvolupament present i futur. També van visitar la seu de l’Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga, edifici que pateix danys estructurals i que impedeixen el normal desenvolupament de les activitats pròpies del consistori. Cal tenir en compte que aquest és un dels municipis menys poblats de Catalunya i alhora un dels de major superfície.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la visita.

Imatge de la visita.
JPG | 139