• Entre Barcelona i Sitges, Renfe incorpora 38 circulacions especials en doble composició entre el dissabte 1 i el dimecres 5 de març
  • El serveis de la línia R3 també es reforça amb la circulació especial d’un tren el diumenge 2 de març a primera hora del matí entre Torelló i Vic
  • La matinada de dilluns 1 i dimecres 5 de març el servei de la línia R2 entre Sitges i Barcelona s’iniciarà a la 1:29 de la matinada
 
 
Renfe ofereix més de 45.000 places addicionals als trens de Rodalies de Catalunya amb motiu de les festes de Carnestoltes 2014. Els principals reforços es concentren a la línia R2 sud de rodalia de Barcelona. Del total de places, la majoria corresponen als serveis que enllacen Barcelona amb Sitges durant els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de març, que és quan es posaran en servei 38 trens especials en doble composició.
 
Els dies de major reforç de places a línia R2 sud seran el diumenge 1, el dilluns 2 i l’últim dia de Carnestoltes, el dimecres 5 de març, ja que són els que registren una major demanda de transport. A més, per facilitar la tornada a Barcelona la matinada de dilluns i dimecres es reforça especialment l’inici del servei des de Sitges, que començarà a la 1:29 de la matinada.
 
Com a novetat, aquest any s’ha programat un servei especial Vilanova (23.19h) – Sant Vicenç de Calders (23.39h) per facilitar la mobilitat dels viatgers que vulguin gaudir de la festa de Cunit. A més, el diumenge 1 i dimecres 5 circularà en sentit sud un tren especial Vilanova (05.21h) - Sant Vicenç de Calders (05.48h).
 
El dispositiu de seguretat corresponent al servei de reforç finalitzarà el dimecres 5 de març al migdia. L’operatiu de seguretat compta amb la participació de Mossos d’Esquadra i Policia Local, i la col·laboració de les regidories de seguretat ciutadana dels diferents municipis en els quals s’espera un major moviment de viatgers.
 
D’altra banda, s’instal·laran validadores de bitllets d’entrada a la plaça de l’estació de Sitges per accedir directament a l’andana sense haver de passar pel vestíbul i evitar aglomeracions. Finalment, dilluns 3 i dimecres 5 s’habilita una entrada especial a la mateixa estació per als viatgers que es desplacen a primera hora per motius laborals.
 
Per tal d’agilitzar l’adquisició de bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Sitges.
 
 
Reforç especial Torelló-Vic
 
Aquest any, Renfe torna a reforçar de manera especial la comarca d’Osona amb 2.100 places durant el cap de setmana de l’1 i 2  de març. Aquest reforç especial permetrà facilitar el desplaçament d’aquells que vulguin gaudir de les festes de Carnaval Terra Endins de Torelló.
 
A més, Rodalies de Catalunya ha programat la circulació d’un tren especial amb sortida de Torelló a les 7.05 hores i amb destinació a Vic a les 7.18 hores per a la tornada a primera hora del matí.
 
Per a  més informació els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 52

Horaris

Horaris
PDF | 39