El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre felicita els autors del premiat documental "Buda, l'Illa del Delta"

query_builder   21 febrer 2014 21:11

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre felicita els autors del premiat documental "Buda, l'Illa del Delta"

  • Filmsnòmades presenta a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa el documental premi "Memoriamge" de Reus 2013
Presentació del documental
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha participat aquest divendres, 21 de febrer, en la presentació del documental "Buda, l'Illa del Delta" a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.
L'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i els autors i productors del film, Santi Valldepérez i Guillermo Barberà, inclogué les actuacions de la cantautora ebrenca, Montse Castellà, i el grup Quico, el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, interpretant algunes de les peces musicals de la banda sonora de "Buda, l'Illa del Delta".
 
El documental va rebre el Premi a la Millor Pel·lícula del Memorimage de Reus 2013. En aquest sentit, el delegat del Govern va felicitar els autorts per aquest guardó i sobretot va voler "mostrar-vos el suport del Govern de la Generalitat pel vostre magnífic treball, que ens ajuda a no perdre les nostres arrels i a fer país". Xavier Pallarès va agrair també la professionalitat dels autors, Santi i Guillermo, "perquè és un orgull comptar a les Terres de l'Ebre amb professionals polivalents i treballadors incansables, que projecte la nostra gent, el nostre patrimoni natural i la nostra cultura arreu del país".
 
Buda, l’illa del Delta, amb autoria de Santi Valldepérez (guió i direcció) i Guillermo Barberà (direcció de fotografia), és una coproducció entre la productora ebrenca Filmsnòmades, Televisió de Catalunya i TVE. Amb el suport de la Diputació de Tarragona i l’IDECE i la col·laboració ARGADELSA (Societat Arrozales y Ganaderia del Delta SA, propietària illa), el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Arxiu Històric Comarcal del Baix Ebre.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined