Convocada la XIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA 2014)

query_builder   2 març 2014 11:00

event_note Nota de premsa

Convocada la XIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA 2014)

FOTO WEB
Poster d'aquesta edició dels Premis.
 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) va publicar divendres, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la convocatòria de la XIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) per a l’any 2014. El termini per a la presentació de candidatures és fins al 28 de març de 2014.
 
Amb aquest premi, el Departament reconeix els innovadors de les empreses, de les agroindústries i de les persones joves emprenedores, i vol fomentar i incentivar la realització d’actuacions innovadores i capdavanteres per a l’empresa que signifiquin l’obtenció d’un nou producte, procés o gestió orientats a millorar la competitivitat i la sostenibilitat.
 
El premi consta de tres modalitats: una per a l'empresa agrària, una per a l'agroindústria i una al jove emprenedor/a innovador, dotades amb 6.000€ cadascuna, així com tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000€ cadascuna.
 
En la darrera edició, els guanyadors de les tres modalitats del premi vans ser, respectivament, La Vall de Cabiscol SL, d’Amposta (Montsià); Unió Corporació Alimentària de Reus (Baix Camp); i Andreu Rovira Vergés, de Formatgeria Mas Rovira SCP, de Sora (Osona).
 
El termini màxim per a resoldre la concessió dels premis serà l’1 de novembre, i es publicarà al DOGC i també al web del DAAM.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined