Els Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis, a Lliçà de Vall i Figueres, amb diverses persones intoxicades

query_builder   2 març 2014 10:53

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis, a Lliçà de Vall i Figueres, amb diverses persones intoxicades

  • Incendi exterior en un restaurant de Lliçà de Vall, amb quatre intoxicats lleus (Vallès Oriental)
  • Incendi en una planta baixa de Figueres amb vuit intoxicats de diversa consideració (Alt Empordà)
Incendi exterior en un restaurant de Lliçà de Vall, amb quatre intoxicats lleus (Vallès Oriental)
 
A les 22.32 hores d’ahir a la nit, els Bombers eren alertats d’un incendi en un restaurant situat al carrer Palaudàries, número 4, de Lliçà de Vall.
 
Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers (bomba rural pesant, bomba urbana pesant, autoescala i vehicle de comandament) que van comprovar que el foc afectava el tub de sortida de l’extractor de fums, a l’exterior del restaurant, que en aquells moments estava tancat. Va cremar la campana extractora, el conducte i el motor d’extracció i el fum va afectar tot el local així com el pis de la primera planta. Les quatre persones que es trobaven a l’interior d’aquest pis van ser traslladades a l’Hospital de Granollers, per intoxicació lleu per fum, amb ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van desplaçar dues unitats. També hi van anar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra així com efectius de la Policia Local.
 
Incendi en una planta baixa de Figueres amb vuit intoxicats de diversa consideració (Alt Empordà)
 
Quatre dotacions dels Bombers (2 bombes rurals pesants, autoescala i vehicle de comandament) s’han desplaçat aquesta matinada al carrer Ponent número 33 de Figueres per un incendi, l’avís del qual s’ha rebut a les 04.30 hores, a la planta baixa d’un edifici de cinc pisos.
 
El foc ha cremat un bany i les portes del rebedor dels baixos i el fum ha afectat el pis i l’escala de l’edifici. A les 04.52 hores el foc ja estava apagat i els Bombers han procedit a ventilar l’escala i els pisos. Mentre no han acabat les tasques de ventilació els veïns han quedat confinats a l’interior dels seus domicilis. Cinc veïns, del primer i segon pis, (tres adults i dos menors) han estat traslladats pel SEM, que ha desplaçat tres ambulàncies, a l’Hospital de Palamós per intoxicació menys greu per fum. El SEM també ha atès tres persones de l’àtic (una dona i dos menors) per intoxicació per fum de caràcter molt lleu, i han estat donats d’alta in situ.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.
 
Cerdanyola del Vallès, 2 de març de 2014
10.50 hores
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined