Benestar Social i Família promou les donacions al Banc de Sang i Teixits

Benestar Social i Família promou les donacions al Banc de Sang i Teixits

query_builder   7 març 2014 10:41

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família promou les donacions al Banc de Sang i Teixits

En el marc del conveni, Benestar Social i Família durà a terme accions de difusió per a promoure la donació de sang entre l’associacionisme i el voluntariat català
 
La consellera Munté ha destacat que “aquest conveni es deu a que compartim un espai comú de valors com la solidaritat”
Benestar Social i Família promou les donacions al Banc de Sang i Teixits
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el director del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre les dues institucions per a incrementar la participació i la implicació en la donació de sang per part del conjunt de la ciutadania, fent especial atenció a les persones voluntàries i als membres d’entitats. Amb aquesta suma d’esforços es vol garantir la suficiència, seguretat i qualitat per a cobrir totes les necessitats assistencials de la població catalana i ampliar el ventall de donants, tot potenciant un model de gestió centrat en les persones. Duran l’acte, la consellera ha destacat que “aquest conveni es deu a que compartim un espai comú de valors com la solidaritat”.
 
En el marc d’aquesta col·laboració, Benestar Social i Família es compromet a promoure les donacions entre les persones voluntàries i membres d’entitats i també a dur a terme actuacions per a convertir-les en agents actius de sensibilització a favor de les campanyes del Banc de Sang i Teixits. En aquest sentit, el Departament es posarà en contacte amb les entitats que formen part del Cens de voluntariat de Catalunya per encoratjar-les a col·laborar en pro d’uns valors compartits, com la solidaritat, la implicació i el compromís.
 
D’altra banda, el Departament oferirà també els equipaments cívics de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària com a possibles punts de donació de sang i com a espais per a celebrar-hi xerrades periòdiques o facilitar informació quan hi hagi una campanya de donació a la zona.
 
La xarxa d’equipaments cívics està formada per 238 centres arreu del país, entre casals de gent gran, cases del mar, casals cívics i hotels d’entitats. Un gran nombre de persones participa activament en les activitats que s’organitzen en aquests equipaments de la Generalitat, que tenen per objectiu, entre d’altres, difondre els valors de la solidaritat, l’associacionisme i el voluntariat.

2  

Imatges

Signatura del conveni entre el Departament i el Banc de Sang i Teixits

Signatura del conveni entre el Departament i el Banc de Sang i Teixits 1284

La consellera Munté visita les instal·lacions del Banc de Sang i Teixits

La consellera Munté visita les instal·lacions del Banc de Sang i Teixits 1908

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined