Diputació, Generalitat i Ajuntament de Girona, junts a favor de les dones

query_builder   7 març 2014 17:22

event_note Nota de premsa

Diputació, Generalitat i Ajuntament de Girona, junts a favor de les dones

Les tres institucions commemoren conjuntament el Dia Internacional de les Dones amb la lectura de la declaració institucional del Govern.
 
Aquesta tarda se celebra també la I Jornada Dona i Esport: Girona, que consta d’una taula rodona i de dues conferències.
 
Diumenge tindrà lloc la II Jornada de l’Esport Femení: «Dona» un Pas per l’Esport, en què dones de totes les edats podran practicar fins a disset modalitats esportives.
Una imatge de l'acte
Una imatge de l'acte
Isabel Tarragó, presidenta de la UE Llagostera i membre de la Federació Catalana de Futbol, ha llegit aquesta tarda la declaració institucional del Govern del Dia Internacional de les Dones. L’acte ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Girona, que han estat representats pel president de la Diputació, Joan Giraut; el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont.
 
La lectura ha tingut lloc a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat, on també s’ha celebrat, aquesta tarda, la I Jornada Dona i Esport: Girona, que ha analitzat la situació de l’esport femení a la demarcació de Girona, amb l’objectiu d’establir estratègies i maneres diferents de treballar per assolir una major activitat de les dones per tal d’evolucionar cap a la plena igualtat de sexes. La inauguració de la jornada ha estat a càrrec d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport; Isabel Muradàs, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, i Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona. La jornada ha inclòs una taula rodona i dues conferències (a càrrec, respectivament, de Susana Pallarès, professora de psicologia a la Universitat Autònoma de Catalunya, i d’Alexandra Panayotou, atleta d’ultrafons).
 
II Jornada de l’Esport Femení: «Dona» un Pas per l’Esport (9 de març)
 
Així mateix, el proper diumenge tindrà lloc la II Jornada de l’Esport Femení: «Dona» un Pas per l’Esport, en què dones de totes les edats podran practicar fins a disset modalitats esportives (dues més que l’any passat). Les dues jornades s’emmarquen en el conjunt d’activitats que la Diputació, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Girona han organitzat per celebrar el Dia Internacional de la Dona.
 
A la II Jornada de l’Esport Femení: «Dona» un Pas per l’Esport es preveu que hi assisteixin més d’un miler de persones. Una de les novetats d’enguany és el fet que s’han dut a terme trobades debat en sis instituts gironins, que han comptat amb la participació de mil alumnes L’esdeveniment tindrà lloc a Girona, a les places Constitució, Josep Pla i Mercadal, així com al riu Onyar, de les 9.30 h a les 13.30 h. Les modalitats esportives de les quals es podrà fer un tastet són l’hoquei patins, la gimnàstica rítmica, el patinatge, la gimnàstica esportiva, el judo, l’handbol, el bàsquet, l’atletisme, el rugbi, el piragüisme, el tennis de taula, l’esgrima, el vòlei, el bàdminton i el futbol.  La marxa nòrdica i l’esgrima són les novetats d’enguany.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de l'acte

Una imatge de l'acte
JPG | 1023

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined