
L’INCAVI va organitzar el passat dissabte, 8 de març, una trobada de confraries bàquiques i entitats gastronòmiques
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), va organitzar, el passat dissabte, 8 de març, al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya VINSEUM, a Vilafranca del Penedès, una trobada de confraries bàquiques i entitats gastronòmiques amb la finalitat de trobar sinèrgies en l’àmbit de la promoció de la cultura del vi i el cava. Com a resultat de la reunió, es va designar la Confraria del Bages com a organitzadora de la trobada 2015.
El director general de l’INCAVI, Jordi Bort, va destacar que és “molt important que des d’aquestes entitats, amb un únic objectiu en comú, l’estimació pel nostre vi i per a la seva cultura, es treballi com fins ara en la defensa i promoció dels vins i caves de Catalunya més enllà d’interessos estrictament comercials”.
Confraries bàquiques i entitats gastronòmiques convocades:
Tastavins del Penedès
Confraria del Cava Sant Sadurní
Jove Confraria del Cava Sant Sadurní
Confraria del Bages
Jove Confraria del Bages
Capítol del Vi
La Bota de Sant Ferriol
Concilium Vinorum Tarraconensium
Mestres Celleres
Casaques Vermelles
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
1