Agricultura promou la recerca al massís del Montgrí, la plana del Baix Ter i les illes Medes

query_builder   12 març 2014 15:07

event_note Nota de premsa

Agricultura promou la recerca al massís del Montgrí, la plana del Baix Ter i les illes Medes

Panoràmica del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter
Panoràmica del Parc natural
Aquest divendres en un acte al Museu de la Mediterrània s’anunciaran els projectes guanyadors becats en la IX edició de les Beques Joan Torró i Cabratosa
 
 
 
El Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí treballen conjuntament des de fa temps amb l’objectiu d’afavorir la recerca en el territori. Les dues institucions sempre han apostat per la recerca com un dels gran valors a potenciar, i les Beques de Recerca Joan Torró i Cabratosa en són un referent.
 
Aquest divendres, 14 de març, a les 19 hores, al Museu de la Mediterrània es portarà a terme un dels actes principals de les Beques de Recerca Joan Torró i Cabratosa. El mateix dia es presentarà el llibre on es publiquen els treballs guanyadors de la VIII edició de les beques i s’anunciaran els projectes guanyadors de la IX edició.
 
El llibre que es presentarà és el cinquè volum de la col·lecció Recerca i Territori, i s'hi recullen els dos treballs guanyadors de la VIII edició de les Beques Joan Torró (La pesca a la mar de Torroella de Montgrí i l’Estartit a l’edat moderna, de Marcel Pujol, i Les poblacions de peixos en els estuaris del Ter i del Daró, d’Enric Aparicio, Gerard Carmona i Carles Alcaraz). La presentació d’aquesta publicació és un dels punts més importants de les beques, pels seus organitzadors. Aquest és precisament el moment a partir del qual es transfereix tota la informació aconseguida amb la recerca a la societat.
 
Per altra banda es continua apostant per la recerca i el Museu de la Mediterrània i el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter han convocat una nova edició de les beques que aquest divendres arribaran a un dels moments clau, en què s’anunciaran els projectes guanyadors de la IX edició de les Beques Joan Torró en ciències socials i en ciències naturals.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat  i twitter.com/agriculturacat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined