El conveni signat avui inclou la identificació de l’estació de Provença d’FGC amb elements estètics de l’edifici de Gaudí i la creació d’un nou bitllet combinat, amb el viatge amb ferrocarril i entrada al monument
El conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila, ha presidit avui la signatura del conveni de col•laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Catalunya – La Pedrera per promocionar visites a La Pedrera i atraure nous clients a la xarxa d’FGC. Inclou la personalització de l’estació de Provença amb elements estètics de l’edifici de Gaudí i un nou bitllet combinat de tren+entrada al monument. El conveni l’han signat el president d’FGC, Enric Ticó, i la directora general de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marta Lacambra.
TES
Personalització de l’estació de Provença amb el nom de La Pedrera
 
La identificació de l’estació de Provença amb elements estètics de La Pedrera s’aplicarà dins l’àmbit de l’estació. Aquesta personalització d’imatge pretén posar en valor ambdues entitats i contribuir a la millora de la mobilitat dels visitants i a la connexió entre les línies de transport de viatgers i aquest patrimoni arquitectònic.
 
A partir d’avui les andanes de l’estació de Provença comptaran amb una decoració especial amb elements identificatius de l’emblemàtic edifici de Gaudí, que reprodueix el característic pedrís blanc del monument. També s’incorporarà el nom de La Pedrera a la senyalització de sortida, tant de les andanes com al vestíbul més proper a l’edifici, i a les portes de sortida de l’estació.
 
Aquesta personalització de l’estació de Provença amb el nom de La Pedrera ha estat aprovada per la Comissió de Nomenclatura de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).
 
 
Nou bitllet combinat per viatjar amb FGC i visitar La Pedrera
 
L’acord signat entre FGC i la Fundació Catalunya - La Pedrera incorpora també la creació d’un nou bitllet combinat, el “Combinat La Pedrera”, que inclou un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Provença des de qualsevol punt de la línia Barcelona-Vallès d’FGC i un tiquet d’accés a l’edifici La Pedrera. El bitllet també té una modalitat per a escolars, amb visita guiada a l’edifici i un taller. 
 
El nou bitllet combinat se suma a partir d’avui a l’oferta de bitllets combinats del projecte d’FGC On anem?, la nova oferta de lleure que Ferrocarrils està promocionant amb entitats i ajuntaments de la seva àrea d’influència. Amb els diferents acords amb institucions i operadors de busos del territori, que inclouen el viatge amb FGC i la visita al recinte, els viatgers de Ferrocarrils poden gaudir de l’accés a una variada oferta de centres d’interès turístic i cultural.
 
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalunya – La Pedrera ja treballen conjuntament en la promoció de visites amb Ferrocarrils al recinte del Món Sant Benet a Sant Fruitós de Bages, gestionat per la fundació, amb el bitllet “Combinat Món Sant Benet”.
 
Actualment, FGC promociona altres bitllets combinats per visitar els recintes de Catalunya en Miniatura, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), la Colònia Güell, el Museu Molí Paperer i l’Abric Romaní – Parc Prehistòric de Capellades, els museus de la Pell i del Traginer d’Igualada, i el Museu de la Tècnica de Manresa.

3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 59

Fotografia visita

Fotografia visita
JPG | 979

Fotografia signatura conveni

Fotografia signatura conveni
JPG | 1497