·        La Generalitat de Catalunya, a través d’Invest in Catalonia, ha donat suport a l’obertura de les oficines a la capital catalana, que fins ara estaven ubicades a Biarritz, al país basc francès.
 
·        L’empresa, que gestiona les marques de calçat i roba de patinadors Supra i Kr3w Denim, ha decidit ubicar-se a Barcelona perquè està considerada una de les ciutats que atrauen més patinadors del món i pel seu nivell de multiculturalitat i cultura artística.
 
L’empresa americana One Distribution, que gestiona les marques de roba i calçat esportiu Supra i Kr3w Denim, ha desplaçat a Barcelona la seva seu europea, ubicada fins a finals de l’any passat a Biarritz, al país basc francès. L’obertura d’aquestes oficines a la capital catalana, que també donaran servei a l’Orient Mitjà i l’Àfrica, suposarà la creació de 30 llocs de treball en dos anys.
 
El projecte ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, que ha ofert informació logística, d’incentius i fiscalitat i l’ha posat en contacte amb proveïdors, entre d’altres.
 
La seu de Barcelona està ubicada en un edifici de 1.000 m2 al Poblenou, que també comptarà amb dues sales d’exposicions dels seus productes. La companyia ha decidit desplaçar-se a la capital catalana perquè està considerada una de les ciutats que atrauen més patinadors del món i pel seu elevat nivell de multiculturalitat i cultura artística.
 
De fet, segons el vicepresident de One Distribution, Gary Parsons, “pel ràpid creixement de la companyia, el moviment té molt sentit. Barcelona té profundes arrels en el camp del patinatge i la moda, que són les premisses fundacionals de les nostres marques. Poder dir que aquesta ciutat és casa nostra ens manté en contacte amb els nostres principis”.
 
A banda de la nova seu de la capital catalana, la companyia té oficines als Estats Units, Regne Unit, França, Alemanya, Xina i Austràlia. Creada el 2003, els seus productes es venen a més de 60 països de tot el món.