·     Dinamic, dedicada a la fabricació de béns d’equip principalment per als sectors aeroportuari, logístic i de maquinària industrial, ha rebut una aportació de 2 milions d’euros a través d’un préstec participatiu d’Avançsa.
 
·     La Generalitat de Catalunya, a través d’Avançsa, ha donat suport a l’empresa durant l’últim any en el procés de reorganització i definició d’un nou pla de negoci.
 
·     El pla de consolidació de Dinamic per als pròxims 4 anys contempla l’increment de la presència internacional i el llançament de nous productes.
 
La Generalitat de Catalunya ha formalitzat avui l’aportació de dos milions d’euros a l’empresa catalana Dinamic, una operació que busca consolidar el projecte industrial del grup de Santpedor, dedicat a la producció de manufactura derivada de la deformació de xapa i tub metàl·lic i que compta amb 183 treballadors a Catalunya. L’aportació de 2 milions d’euros s’ha fet a través d’un préstec participatiu d’Avançsa. L’empresa ha rebut també una coinversió a càrrec d’inversors privats.
 
La Generalitat de Catalunya, a través d’Avançsa, ha donat suport a l’empresa durant els últims 12 mesos i ha col·laborat en el procés de reorganització interna i definició d’un nou pla de consolidació per als pròxims 4 anys.
 
L’estratègia de Dinamic (fundada el 1975) té com a un dels objectius principals incrementar la presència de l’empresa en mercats internacionals. Els equips que la companyia fabrica per aeroports i transports de paqueteria s’han instal·lat en aeroports d’arreu del món i en companyies de primer ordre internacional com UPS i FedEx.
 
El nou pla de consolidació també contempla diversificar la seva cartera de clients, potenciar la venda de producte propi i llançar nous productes de més valor afegit. La facturació de Dinamic ha estat de 37 milions d’euros el 2013, i preveu augmentar-la fins als 46 milions aquest any. Les exportacions sumen actualment el 75% de les vendes.
 
Dinamic fabrica béns d’equip principalment per als sectors aeroportuari, logístic i de maquinària industrial. Disposa de quatre línies de producte: extensibles, cordes de banda, scanojet i sistemes de magatzem.