• Petit incendi en un pis de l’Hospitalet de Llobregat amb cinc persones evacuades (Barcelonès)
  • Incendi a l’interior d’un restaurant a Badalona, sense ferits però amb desallotjats (Barcelonès)
  • Els Bombers treballen durant la nit i la matinada en sis serveis per incendis de contenidors a Sabadell (Vallès Occidental)
Petit incendi en un pis de l’Hospitalet de Llobregat amb cinc persones evacuades (Barcelonès)
 
A les 02.16 hores d’aquesta matinada, els Bombers han estat alertats d’un petit incendi que havia cremat un coixí a l’interior d’una habitació en un pis a la segona planta d’un immoble de l’Avinguda Severo Ochoa, número 35, a l’Hospitalet de Llobregat.
 
Els particulars havien tret el coixí a l’exterior i una dotació dels Bombers s’hi ha desplaçat per comprovar que el foc estava totalment apagat.
 
Els cinc ocupants de l’habitatge, dos adults amb una crisi d’ansietat i els seus tres fills, amb intoxicació lleu per inhalació de fum, han estat traslladats pel Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
 
Incendi a l’interior d’un restaurant a Badalona, sense ferits però amb desallotjats (Barcelonès)
 
Quatre dotacions dels Bombers s’han desplaçat aquesta matinada a Badalona per un incendi, l’avís del qual s’ha rebut a les 05.26 hores, en un restaurant. Es tracta d’un local de planta baixa en un edifici de quatre pisos al carrer Rafel de Casanova, número 37, de Badalona.
 
Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns de l’edifici. Cap persona ha resultat ferida.
 
L’incendi ha cremat el mobiliari d’una habitació d’uns 4 m2 annexa a la cuina que s’utilitzava per a guardar els estris de la cuina. A les 05.48 hores els Bombers ja donaven el foc per apagat.
 
 
Els Bombers treballen durant la nit i la matinada en sis serveis per incendis de contenidors a Sabadell (Vallès Occidental)
 
Els Bombers han treballat entre les 21.55 hores i les 00.19 hores en sis serveis per apagar incendis de contenidors a Sabadell. En cadascun dels serveis, en què hi ha treballat una dotació dels Bombers, el foc ha afectat únicament a un contenidor. Les actuacions s’han localitzat als carrers:
·       21.55h: Carrer Tàcit, número 2
·       22.05h: Carrer Tàcit cantonada amb el carrer Sant Isidor
·       22.12h: Carrer Sant Isidor
·       00.17h: Carrer Concòrdia número 33
·       00.18h: Carrer Lucitània número 9
·       00.19h: Carrer Germanor número 6
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de març de 2014  
07.30 hores