Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 28 al 30 de març

Fins a les 20.00 h d'avui diumenge no s'han registrat accidents mortals de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

query_builder   30 març 2014 20:00

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 28 al 30 de març

Fins a les 20.00 h d'avui diumenge no s'han registrat accidents mortals de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana no hi ha hagut cap accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, des de les 15.00 h de divendres 28 de març fins a les 20.00 h d’avui diumenge 30 de març.
 
Quant a la mobilitat de retorn de diumenge, hi ha hagut algunes incidències que han complicat la circulació a diverses vies:
 
-       C-14: Pas alternatiu a Riba a causa d’un accident amb un turisme implicat. 0,5 km d’aturades.
-       C-12: Tallada en els dos sentits a Amposta per inundació de la calçada.
-       C-35: Pas alternatiu a Massanes per una col·lisió entre una furgoneta i un turisme sense ferits. 0,5km de retenció en els dos sentits.
-       B-20 (Pota nord): Aturades d’uns 2 km a Santa Coloma de Gramenet en direcció Nus de la Trinitat a causa d’un sinistre amb un vehicle implicat.
-       B-20: Cues entre Vall d’Hebron i el Nus de la Trinitat com a conseqüència d’un accident.
 
Cap a les 14.40 h, s’ha tallat un carril a la N-420 a les Borges del Camp per anar cap a Falset com a conseqüència d’un accident amb un camió implicat i que ha estat retirat de la via més tard. El tall del carril ha provocat 1 km d’aturades en els dos sentits.
 
Avui al matí, cap a les 12.00 hores i  amb motiu de la celebració del 56è Ral.li Internacional de Cotxe d’Època Barcelona-Sitges, s’ha tallat la C-31 al seu pas per Sitges en direcció Barcelona. Precisament en aquesta mateixa via i també a Sitges, prop de les 10.30 h, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme que ha obligat a donar pas alternatiu.
 
D’altra banda, entre les 13.00 h i les 16.00 h s’han tallat algunes carreteres i sortides, especialment a la B-23, A-2, N-340 i C-31, a causa del pas de la darrera etapa de la 94a Volta Ciclista a Catalunya, que ha finalitzat avui diumenge i anava des de l’Hospitalet de Llobregat  fins a Barcelona.
 
A més, aquest matí també hi ha hagut afectacions viàries derivades de la 2a Cursa BH Montgat  que han afectat la sortida 216 de la C-31 (Tiana-Montgat sud) en sentit nord i a l’enllaç de la rotonda N-II cap a la població de Montgat.  
 
També al matí, a la B-20 (Pota Nord) s’ha registrat 1 km d’aturades a Santa Coloma de Gramenet en direcció el Nus de la Trinitat.
 
Ahir dissabte, va dominar la fluïdesa al conjunt de la xarxa viària catalana, tot i que al matí hi va haver  un accident a l’AP-7 al Vendrell, amb un camió i un turisme implicats, que va causar el tall de 2 carrils i cues de 0,5 km en direcció Barcelona. També es van registrar aturades a la B-20 entre Roquetes i Vall d’Hebron en direcció Nus del Llobregat.
 
Finalment, i davant la pluja que pot afectar alguns punts de Catalunya, el Servei Català de Trànsit demana extremar la precaució a la carretera i recorda també la importància de moderar la velocitat i augmentar  la distància de seguretat entre vehicles. Convé tenir en compte que la pluja augmenta el risc d'accident de trànsit per la reducció de la visibilitat i l'aigua a l'asfalt.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 66

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined