El Govern aprova la marca del nou Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

Altres acords del Govern

query_builder   1 abril 2014 15:34

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern aprova la marca del nou Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
 
El Govern ha aprovat avui la creació de la marca que emprarà el nou Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) en els seus productes i publicacions, amb l’objectiu d’identificar-lo com a servei del Govern català.
 
Aquest ens, en funcionament des del passat 1 de febrer, assumeix les responsabilitats dels antics Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Institut Geològic de Catalunya (IGC). Així, les seves funcions són les relacionades amb l'exercici de les competències sobre geodèsia i cartografia i sobre la infraestructura de dades espacials de Catalunya. Igualment, impulsarà i durà a terme les actuacions relatives al coneixement, la prospecció i la informació sobre el sòl i el subsòl.
 
L’ICGC es considera una entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia, autonomia administrativa, tècnica i econòmica.
 
El passat mes de febrer, el Consell Executiu va aprovar també els departaments de la Generalitat que tindran representació en el Consell Rector, que serà el seu òrgan col·legiat de direcció i control.
Properament, la Generalitat i l'ens subscriuran un contracte programa que inclourà la definició anual dels objectius a assolir, la previsió de resultats que cal obtenir i els instruments de seguiment i control i d'avaluació a què l'activitat de l'entitat s'haurà de sotmetre durant la vigència del contracte.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined