Acord entre la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i el Districte de Ciutat Vella perquè els casals de gent gran de la Barceloneta obrin tot l'agost

query_builder   4 abril 2014 12:00

event_note Nota de premsa

Acord entre la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i el Districte de Ciutat Vella perquè els casals de gent gran de la Barceloneta obrin tot l'agost

El Casal de Gent Gran Mediterrània obrirà de l’1 al 15 d’agost i el Casal de Gent Gran Barceloneta, del 16 al 31
 
La iniciativa respon a una petició formal presentada per una entitat del barri, que va recollir la necessitat de mantenir aquest servei obert tot l’estiu
Els dos equipaments per a la gent gran que hi ha a la Barceloneta, un de municipal i l’altre de la Generalitat, es coordinaran perquè el servei resti obert durant tot el mes d’agost, alternativament mig mes en cadascun dels equipaments. Així doncs, el Casal de Gent Gran Mediterrània, de titularitat municipal i ubicat al carrer de la Conreria, 1-9, al mateix edifici que el centre cívic, restarà obert la primera quinzena del mes d’agost (de l’1 al 15, exceptuant diumenges i festius), mentre que el Casal de Gent Gran Barceloneta de la Generalitat, situat al carrer del Baluard, 28, obrirà del 16 al 31 d’agost.
 
Pel que fa als horaris, l’equipament municipal, el Casal de Gent Gran Mediterrània, obrirà amb el mateix règim que la resta de l’any, és a dir, de dilluns a divendres de 10:00 a 12:30 hores i de 15:00 a 18:30 hores. Els dissabtes obrirà entre les 10:00 i les 13:30 hores als matins, i de 16:00 a 20:00 a les tardes.
 
D’altra banda, el Casal de la Generalitat de Catalunya també farà l’horari habitual i estarà obert de 10:00 a 13:30 hores i de 15:00 a 20:00 hores de dilluns a diumenge.
 
Els usuaris de tots dos centres així com les persones grans del barri que ho desitgin, podran entrar lliurement als equipaments i fer ús de les instal·lacions indistintament si són socis d’un o d’un altre centre. El Casal Mediterrània té actualment 1.374 socis, mentre que unes 2.000 persones compten amb el carnet d’usuari del Casal de Gent Gran Barceloneta. Es dóna el cas, però que alguns d’aquests usuaris tenen el carnet de tots dos centres, atès que la filiació dóna alguns avantatges a l’hora d’inscriure’s als tallers i les activitats que s’hi organitzen.
 
Aquesta iniciativa respon a un acord al qual han arribat el Districte de Ciutat Vella i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya per tal de mantenir obert almenys un dels equipaments perquè els usuaris puguin disposar del servei tot el mes d’agost.
 
De fet, van ser els usuaris, a través de l’associació Barcelona Alerta, els que van expressar a la regidoria del Districte de Ciutat Vella la seva necessitat de continuar disposant del servei durant el mes de vacances, en què en els últims anys tots dos equipaments tancaven.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined