· Els mossos van acudir al domicili del detingut davant un requeriment per un delicte de violència de gènere
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra van detenir dijous un veí de Manresa (Bages), de 36 anys i originari del Marroc, com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica i un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van succeir dijous passat al migdia quan els mossos es van adreçar a un domicili del carrer Comtessa Ermessenda de Manresa per un possible delicte de violència de gènere.
 
En arribar al lloc, van constatar que un home havia colpejat la seva dona. Per aquest motiu, després d’assistir a la víctima de l’agressió, van detenir al seu marit com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.
 
Mentre els agents es trobaven al pis van notar una forta olor a cànnabis que provenia d'una de les habitacions. Els mossos van acabar d'assistir al víctima i, davant la possibilitat de que es trobessin davant un delicte contra la salut pública, van precintar i custodiar el pis mentre informaven a l'autoritat judicial i sol·licitaven una entrada i perquisició.
 
A última hora de la tarda, i ja amb l'autorització pertinent, els agents van accedir novament al pis a la recerca de substàncies estupefaents i estris relacionats amb el tràfic de drogues.
 
En una habitació, a la que sol hi accedia el detingut, els agents van trobar 383 grams de marihuana, 7 de haixix, prop de 47 grams de roca en pols de cocaïna, un quilogram de substància per tallar la droga, una balança de precisió, un morter, bossetes de plàstics i altres estris vinculats amb el tràfic de drogues.
 
Cal destacar que la cocaïna es trobava en la seva forma més pura i, un cop tallada, com a mínim duplicaria la quantitat disponible per a la venda. Els mossos també van recollir 5 telèfons mòbils, una tablet i 320 € en bitllets fraccionats.
 
Davant els fets els agents van detenir a l'home també com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.
 
El detingut, amb antecedents, va passar a disposició judicial el divendres 4 d’abril davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.