Territori i Sostenibilitat inicia les obres de la nova estació d'autobusos d'Amposta

query_builder   8 abril 2014 09:02

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat inicia les obres de la nova estació d'autobusos d'Amposta

·         La nova estació entrarà en funcionament el darrer trimestre d’aquest any, amb una inversió prevista d’1,2 MEUR
 
·         La instal·lació s’ubicarà a l’oest del municipi i tindrà una capacitat per a 7 andanes, una terminal i aparcament per a 39 turismes
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de construcció d’una nova estació d’autobusos interurbans a Amposta, que millorarà la mobilitat en transport públic al municipi, així com la qualitat del servei. Es preveu que els treballs, amb un pressupost d’1,2 MEUR, tinguin un termini d’execució de set mesos.
 
La instal·lació que ara s’impulsa se situarà a l’oest de la localitat; en concret, a la cruïlla entre l’avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Joan Arbó, en uns terrenys que ha cedit l’Ajuntament d’Amposta. Amb una superfície total d’uns 3.700 metres quadrats, l’estació tindrà una capacitat per a 7 andanes i 5 places addicionals per autobusos i comptarà amb un edifici terminal amb sala d’espera, despatx de bitllets i servei de bar. Així mateix, es preveu una àrea d’aparcament exterior per uns 40 turismes.
 
Actualment, Amposta no disposa d’una estació d’autobusos interurbans, després que fa uns anys l’antiga estació es va desmantellar arran de la reordenació del teixit urbà d’aquell àmbit. Des de llavors, aquests autobusos, de manera transitòria, fan parada en una de les marquesines de la xarxa urbana. La nova estació, així, permetrà millorar la fluïdesa i comoditat tant per als vehicles de transport públic com per als viatgers. A més, la nova terminal proporcionarà als usuaris més confort i oferirà serveis d’atenció i informació al viatger.
 

1  

Imatges

Plànol

Plànol 127

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 133

undefined
undefined
undefined
undefined