· Durant l’acte s’ha lliurat un centenar de felicitacions a agents dels Mossos d’Esquadra per la seva trajectòria professional i per diferents actuacions meritòries
Aquest matí la ciutat de Puigcerdà ha acollit l’acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Pirineu Occidental. L’acte, que s’ha celebrat al Casino Ceretà, ha estat presidit pel director general de la Policia, Manel Prat, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el delegat del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, la directora de serveis territorials d’Interior a Lleida, Anna Miranda, el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, el cap i sotscap de la Regió Policial Pirineu Occidental, intendent Ramon Calsina i inspector Josep Chacón, i el cap de l'Àrea Bàsica Policial de la Cerdanya, sotsinspector Manel Batllori.
 
El director general de la Policia ha destacat les virtuts que ha de tenir un mosso d’esquadra: fortalesa, perspicàcia i orgull de la feina que fa i de com la fa. Prat ha demanat “autoexigència i rigor. Hem de refermar un cop més que el cos de Mossos d’Esquadra cerca l’excel·lència”.
 
En el transcurs de l’acte s’han lliurat cent felicitacions a mossos d’esquadra per diferents actuacions meritòries realitzades durant l’any passat o per la seva trajectòria professional. D'entre les actuacions destaquen la concedida a diferents agents pel seu treball i esforç durant les inundacions de l’any passat a la Val d’Aran, així com investigacions complexes que van permetre la detenció de diverses persones per robatoris en segones residències de la Cerdanya i per delictes contra la salut pública al Pallars Jussà.
 
També s’han lliurat onze felicitacions a membres d’altres cossos i forces de seguretat, i de la societat civil, com a reconeixement de la seva col·laboració i implicació amb el cos dels Mossos d'Esquadra.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 8 d’abril de 2014

4  

Fitxers adjunts

Imatge 1

Imatge 1
JPG | 431

Imatge 2

Imatge 2
JPG | 520

Imatge 3

Imatge 3
JPG | 576

Imatge 4

Imatge 4
JPG | 576