OCUPACIÓ

La Generalitat impulsa una nova convocatòria de la línia d'avals per a l'economia social i cooperativa

query_builder   9 abril 2014 10:03

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

La Generalitat impulsa una nova convocatòria de la línia d'avals per a l'economia social i cooperativa

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, impulsa una nova convocatòria de la línia d’avals per a l’economia social i cooperativa. L’objectiu d’aquesta línia, que avui s’ha publicat al DOGC, és facilitar l’accés al finançament a les entitats i empreses d’aquest sector.
 
Aquesta és una línia d’avals per al finançament de les empreses cooperatives, les societats laborals, i les federacions de cooperatives a través de la societat Avalis de Catalunya sgr per un import de 440.800 d’euros.
 
La línia es destina a finançar avals financers per a préstecs destinats a projectes d’inversió, avals tècnics per a operacions de riscos d’obligacions no dineràries, avals econòmics per a operacions de riscos dineraris davant tercers i finalment avals per a operacions recollides al conveni de circulant signat entre avalis i les entitats financeres.
 
Avalis de Catalunya, SGR, és una Societat de Garantia Recíproca constituïda en el 2003 gràcies al impuls de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de tot el sector financer català, bancs i caixes d’àmbit nacional que actuen a Catalunya, cambres, patronals més representatives, associacions, etc., que van entrar a formar part del capital de la societat com socis protectors.
 
El Departament atorga un ajut consisteix en la subscripció del 4% de l’import de l’aval en forma de capital d’AVALIS,  i respon a la subscripció de capital obligatòria que han de realitzar els sol·licitants de l’aval per formar part de la Societat de Garantia Recíproca.
 
El termini per presentar sol·licituds restarà obert fins el 31 de desembre d’aquest any i es poden fer a través de la web www.icf.cat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined