El consell s’ha reunit al Castell dels Santmartí que forma part del Conjunt Històric Monumental de Sant Martí Sarroca i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde del municipi, Ramon Carbó.
Reunió treball consell direcció territorial barcelona
Durant la reunió s’ha parlat del nou programa de gestió que s’ha posat en marxa recentment a la delegació i que ha de servir per donar un millor servei en la gestió dels assumptes i actuacions que es venen fent, així com el seu seguiment. El delegat ha manifestat que “el SIADT (Sistema d’Informació de les Actuacions de la Delegació al Territori) és una aposta per modernitzar i agilitzar la gestió en el territori”, i “serà molt útil en les visites en  el territori per saber l’estat dels assumptes pendents”.
 
També s’ha informat als membres del Consell de la presentació que s’està fent, juntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació, de les noves eines de suport als empresaris i als emprenedors. Aquestes presentacions van destinades als alcaldes i es pretén integrar-los en el projecte amb la voluntat fer-los partícips en la divulgació d’aquestes eines. En aquest sentit, el director dels serveis territorials del departament d’Empresa i Ocupació, Eliseu Oriol, ha explicat que el canal empresa és una eina per facilitar tot l’entramat de les gestions abans de començar l’activitat i l’aracoop és una eina adreçada al món cooperativista.
 
També s’ha fet un repàs de l’estat dels assumptes que estan pendents de resolució per part dels diferents departaments.
 
Per la seva part, l’alcalde, Ramon Carbó, ha demanat la intermediació de la Delegació en diversos assumptes pendents de tancar per part dels Departaments. En acabar, l’alcalde ha agraït la visita del delegat i dels membres del Consell al municipi i els ha encoratjat a seguir treballant pel país.
 
En finalitzar la reunió de treball, s’ha visitat el museu del Castell dels Santmartí i l’església de Santa Maria. Destacar que el conjunt monumental de Sant Martí està considerat monument històric-artístic d’interès nacional.
 
El Consell de Direcció és un equip de treball format per directors territorials dels diferents departaments de la Generalitat, que posen en comú, les actuacions del Govern en cada àmbit competencial, de manera que comparteixen de primera mà les necessitats que reclamen els territoris i ajuden a la planificació i l’acció de Govern per atendre els requeriments dels ciutadans.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 8 d’abril de 2014