· Els agents van observar una maniobra sospitosa d’un vehicle i el van seguir fins que el seu conductor, fent cas omís a les indicacions policial, va baixar del cotxe i va fugir corrents
 
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el passat 9 d’abril a un home de 32 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i amb domicili a Alacant, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van tenir lloc la matinada del dia 9 quan els agents dels mossos d’esquadra, realitzant tasques de patrullatge, van observar una maniobra erràtica per part d’un vehicle.
 
Els agents van dirigir-se ràpidament cap al vehicle fent indicacions al conductor del vehicle per tal que s’aturés, el conductor del vehicle però va fer cas omís, va accelerar ràpidament i es va donar a la fugida. 
 
Pocs metres després el conductor del vehicle va aturar la marxa i va abandonar el cotxe fugint a peu, però un dels agents el va poder interceptar mentre que l’altre agent es va quedar vigilant el vehicle abandonat.
 
En l’escorcoll del vehicle, els agents van localitzar un farcell que contenia unes plaques d’una resina marronosa premsada, presumptament haixix, amb un pes de 31 kg.
 
Finalment, l’home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i va passar a disposició judicial el passat 10 d’abril davant el Jutjat d’Instrucció Núm.3 de Badalona, jutjat en funcions de guàrdia, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
 
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 12 de d’abril de 2014
 

2  

Fitxers adjunts

Foto Haixix 1

Foto Haixix 1
JPG | 1876

Foto Haixix 2

Foto Haixix 2
JPG | 933