Els Mossos d'Esquadra resolen una desena de robatoris amb força comesos en domicilis del Tarragonès

query_builder   21 abril 2014 09:34

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra resolen una desena de robatoris amb força comesos en domicilis del Tarragonès

 
· Els dos autors estan complint altres condemnes en el Centre Penitenciari de Tarragona i en un centre de menors de Ponent
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Tarragonès van imputar a un home de 18 anys i un menor d’edat, de nacionalitat magrebina i veïns de Tarragona (Tarragonès), com presumptes autors d’una desena de robatoris amb força a interior de domicili.
 
Entre el 4 de desembre i el 10 de febrer es van cometre una desena de robatoris amb força en domicilis del barri de Ponent .
 
En tots els casos, els robatoris eren comesos per un grup de nois, que normalment actuaven en grup i anaven encaputxats,  que vigilaven prèviament els domicilis on volien cometre els robatoris.
 
En alguna ocasió, van ser enxampats pels propietaris i van fugir ocasionant destrosses i sostraient algun objecte de valor. En canvi, en altres ocasions , els lladres van accedir als immobles per les finestres de la cuina o menjador o bé, van forçar la porta d’accés del domicili.
 
La investigació ha permès determinar i atribuir una desena de robatoris amb força en domicilis a dos joves que actualment estan ingressats en un Centre Penitenciari de Tarragona i en un Centre de Menors de Lleida complint altres penes.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
Àrea de Comunicació
Tarragona, 21 d’abril de 2014
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined