·        Els treballadors hi accedeixen a través d’una aplicació mòbil per a Android, que permet la geolocalització i assigna les tasques segons la distància, prioritat del servei i expertesa del tècnic. 
 
·        Saltó Group, empresa dedicada a serveis TIC i de telecomunicacions, ha tancat l’exercici 2013 amb una facturació de 12 milions d’euros, un 17% més que l’any passat, i apostarà per la internacionalització a curt termini.
 
·        El centre tecnològic BDigital és membre de la xarxa TECNIO de la Generalitat de Catalunya.
 
El centre tecnològic BDigital ha desenvolupat una plataforma informàtica juntament amb Saltó Group que ha permès incrementar fins a un 20% la productivitat d’aquesta empresa lleidatana dedicada a serveis TIC i de telecomunicacions. BDigital és membre de la xarxa TECNIO de la Generalitat, que agrupa els centres tecnològics i de recerca aplicada de Catalunya.
 
Els treballadors de Saltó Group accedeixen a la plataforma a través del dispositiu mòbil, equipat amb una app per a Android, que permet la geolocalització, i l’eina assigna les càrregues de treball segons la distància, la prioritat del servei i l’expertesa de cada tècnic. 
 
Saltó Group té una plantilla de 130 treballadors que operen per tot l’Estat espanyol. L’empresa tancarà l’exercici 2013 amb una facturació de 12 milions d’euros, un 17% més que l’any passat. Gràcies a l’acord amb BDigital i al desenvolupament del nou software, Saltó Group es planteja fer el salt a mercats exteriors a curt termini.
 
L’empresa també té previst adaptar aquesta plataforma per a altres sectors per tal de comercialitzar-la, concretament en l’àmbit de la medicina (assistència domiciliària), manteniment de vehicles (assistència en carretera), manteniment de la llar (reparacions a domicili) o manteniment d’infraestructures (ascensors, subministraments), entre d’altres.