• El cap de l’Executiu ha mostrat el seu condol per la mort de l’extècnic visitant l’espai de condolences que el FC Barcelona ha habilitat al Camp Nou
El president Mas ha mostrat el seu condol per la mort de Tito Vilanova assistint a l'espai habilitat en el seu record al Camp Nou
El president Mas ha mostrat el seu condol per la mort de Tito Vilanova assistint a l'espai habilitat en el seu record al Camp Nou
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat aquesta tarda que Tito Vilanova “era una bona persona i un gran professional” i que aquestes dues característiques fan que, “encara que l’haguem perdut físicament, deixi petjada per sempre”.
 
El cap de l’Executiu ha dit aquestes paraules després de signar el llibre de condol a l’espai que el FC Barcelona ha habilitat al Camp Nou per tal que tothom qui ho desitgi pugui retre homenatge a l’extècnic blaugrana, mort ahir als 45 anys d’edat.
 
En declaracions als mitjans de comunicació, el cap de l’Executiu ha posat en relleu la vessant personal i professional de l’extècnic blaugrana, “més enllà dels seus èxits esportius, que són evidents, i de la seva vinculació al club, que és força coneguda”. “La millor expressió que és una molt bona persona i molt estimada és aquesta cua de gent que està venint a donar-li l’últim adéu”, ha reblat el president.
 
Artur Mas ha dit que ell també ha viscut de prop aquesta malaltia i sap “l’impacte que significa per a la família”, per això les seves primeres paraules per recordar la figura de Vilanova han estat per als familiars de l’extècnic, especialment per a la seva dona i els seus fills, “que són els que ho passen més malament”. “Sempre que mor i es perd una persona jove és un cop molt dur i personalment ho lamento molt”, ha assegurat el president.
 
El president de la Generalitat ha estat acompanyat en la visita pel vicepresident tercer del Barça, Carles Vilarrubí; el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i Jordi Monés, també membre de la junta del club.

2  

Imatges

El president Mas signant el llibre de condol

El president Mas signant el llibre de condol 361

El president ha mostrat el condol per la mort de Tito Vilanova

El president ha mostrat el condol per la mort de Tito Vilanova 413