Covides

President Mas: "Per vendre els nostres vins a fora hem de demostrar que som els primers que hi creiem"

query_builder   27 abril 2014 16:40

event_note Nota de premsa

President Mas: "Per vendre els nostres vins a fora hem de demostrar que som els primers que hi creiem"

  • El cap de l’Executiu ha visitat aquest matí la cooperativa Covides, a Sant Sadurní d’Anoia, amb motiu del seu 50è aniversari
El president Artur Mas visitant les instal·lacions de Covides
El president Artur Mas visitant les instal·lacions de Covides
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquest migdia a la societat catalana que aposti i confiï en els vins que es produeixen al país. “No tenim res a envejar dels vins d’altres països”, ha dit, “ i per vendre’ls a l’exterior hem de demostrar que som nosaltres els primers que hi creiem”.
 
El cap de l’Executiu ha defensat des de Sant Sadurní d’Anoia, on ha visitat la cooperativa Covides amb motiu del seu 50è aniversari, que “ha arribat el moment que els vins catalans siguin els més consumits” al nostre país.
 
Després de fer un recorregut pel celler i la cava de Covides i veure tot el seu procés de producció, Artur Mas ha felicitat la cooperativa i li ha agraït la seva trajectòria, fruit del “gran esforç i el bon treball fet” que li han permès resistir aquest mig segle de vida i, alhora, “avançar i modernitzar-se” fins a convertir-se, avui, en “una realitat al servei del Penedès i de tot Catalunya”.
 
En moments econòmicament complicats com els actuals, Artur Mas ha posat en relleu el fet que “les cooperatives són elements que estan vertebrant Catalunya en una situació molt complicada”. I ha afegit que el bon moment que viuen, també Covides, les situa com un “bon exemple de treball comú, d’aportar el millor en benefici de tothom”.
 
En referència al paper que el sector té en el conjunt del país, el president ha remarcat que, ja des de fa molts anys, “el sector del vi i del cava és la base de la riquesa d’aquest país i de la seva indústria”. I també ha destacat el gran potencial de cara al futur de la indústria agroalimentària en general, a la qual pertany el món del vi. “Serà un dels àmbits que donarà més alegries al país, més feina i més capacitat de projecció en els mercats internacionals”, ha reblat.
 
Per últim, el president de la Generalitat ha lloat el tarannà i l’actitud que caracteritza el sector del vi del nostre país, i ha assegurat que, “si fem les coses com ells, amb tranquil·litat i serenitat, però també amb fermesa, voluntat i claredat, estic segur que Catalunya se’n sortirà, igual que ho ha fet el món del vi i el cava”.

1  

Imatges

Visita a Covides

Visita a Covides 600

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined