Premis iniciativa empresarial

President Mas: "La feina diària dels nostres comerços i empreses està ajudant el país sencer a anar millor"

query_builder   28 abril 2014 21:49

event_note Nota de premsa

President Mas: "La feina diària dels nostres comerços i empreses està ajudant el país sencer a anar millor"

  • El cap de l'Executiu ha encapçalat l’acte de lliurament dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris
El president Mas entregant un dels guardons
El president Mas entregant un dels guardons
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït aquest vespre a tots els comerços i empreses de Catalunya l’esforç i el treball continu que duen a terme, perquè ha destacat que “la feina del dia a dia no només està ajudant a les vostres empreses a tirar endavant, sinó que està ajudant el país sencer a anar una mica millor”.
 
El cap d’Executiu ha llençat aquest missatge durant l’acte de lliurament dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris, que s‘ha celebrat al Palau de la Generalitat, i al qual també hi ha assistit el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
 
En la 14a edició dels guardons, el Govern ha reconegut amb els Premis a la Iniciativa Comercial a 14 empreses i entitats que contribueixen a la consolidació del comerç urbà de proximitat a Catalunya, premiant les iniciatives més innovadores i la tasca realitzada per les entitats representatives del sector.
 
També s’han lliurat els guardons de reconeixement a persones que han destacat per la seva trajectòria professional i dedicació al món del comerç i s’ha distingit la trajectòria de 50 establiments d’arreu del país que han arribat als cent anys d’antiguitat.
 
Durant les paraules de benvinguda que el cap de l’Executiu ha dirigit a tots els assistents, el president ha assegurat que, malgrat les incògnites i incerteses que ens acompanyen en els temps actuals, “també estem en un punt on sembla que el nostre país pot agafar un aire diferent des del punt de vista econòmic, social i polític”. I si això és possible, ha dit, “és perquè hi ha molta gent que cada dia fa la feina que li toca fer”.
 
El cap del Govern ha encoratjat a tots els premiats a seguir excel·lint com fins ara en la seva feina perquè “poden servir d’exemple de cara a molta altra gent”.
 
 
Nota: S'adjunta nota de premsa amb la relació de guardonats
 

1  

Imatges

Premis Iniciativa Comercial

Premis Iniciativa Comercial 714

1  

Fitxers adjunts

Relació de guardonats

Relació de guardonats
PDF | 187

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined