Altres acords

Altres Acords del Govern

query_builder   29 abril 2014 15:11

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

El Govern aprova la simplificació de l'estructura administrativa de L'Auditori
 
El Govern ha acordat la dissolució de l’Entitat Autònoma de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. D’aquesta manera, l’Executiu aprova la simplificació de l'estructura d'aquest equipament unificant les unitats de gestió.
 
Aquesta dissolució ratifica l’acord proposat pels representants de la Generalitat de Catalunya i aprovat pel Consell Rector del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra per a la dissolució de l’entitat el 20 de març de 2013.  
 
De conformitat amb l’article 33.1 dels Estatuts de l’Entitat Autònoma de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, el Consorci de l'Auditori i l'Orquestra succeeix universalment l’Entitat Autònoma de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. El patrimoni amb els increments i aportacions que consten en l’actiu de l’Entitat reverteixen al Consorci, i el personal de l'Entitat s’integra a la plantilla d’aquest.
 
El Govern impulsa obres de millora de la seguretat viària al Figaró i a Horta de Sant Joan
 
El Govern ha aprovat l’execució de dues obres, a la carretera C-17 al Figaró (Vallès Oriental) i a la T-330 a Horta de Sant Joan. Aquestes actuacions, que sumen una inversió de 800.000 euros, consistiran en la reparació del sosteniment d’un túnel (C-17) i l’estabilització d’un mur d’escullera (T-330) amb l’objectiu de millorar la seguretat viària.
 
Pel que fa a la C-17, a partir de la setmana que ve es repararan els desperfectes que s’han produït per la degradació del sosteniment del túnel del Figaró. Les tasques, que duraran sis setmanes, tenen un pressupost d’aquesta actuació és de prop de 550.000 euros. Els treballs comportaran afectacions al trànsit.
 
A la T-330, es preveu iniciar demà els treballs de millora de l’estabilització d’un talús mitjançant la reparació d’un mur d’escullera existent que, com a conseqüència de les pluges de l’hivern, ha perdut capacitat de resistència. Les tasques que es duran a terme correspondran a la reposició del mur malmès, l’excavació de les terres esllavissades i l’execució d’un nou sistema que faciliti el drenatge. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 250.000 euros i tindrà un termini de tres mesos.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined