Infermeria

El Govern impulsa la recerca i la formació entre els professionals d'infermeria

query_builder   29 abril 2014 15:12

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la recerca i la formació entre els professionals d'infermeria

  • Aprova la renovació del conveni de col·laboració subscrit, a través de l’Institut de Salut Carlos III, amb l’Institut Internacional Joanna Briggs
  • Gràcies a aquest conveni, els professionals sanitaris i especialment el personal d’infermeria de Catalunya tindran accés a tots els recursos i publicacions de la pàgina web del Joanna Briggs de manera gratuïta
El Govern ha aprovat avui la renovació del conveni de col·laboració subscrit, a través de l’Institut de Salut Carlos III, amb l’Institut Internacional Joanna Briggsamb l’objectiu de promoure la pràctica de cures d’infermeria basades en l’evidència a nivell mundial. L’Institut Internacional Joanna Briggs creat l’any 1996 a Austràlia està especialitzat en recerca en infermeria i pràctica clínica basada en l’evidència.
 
Gràcies a aquest conveni, els professionals sanitaris i especialment el personal d’infermeria de Catalunya tindran accés a tots els recursos i publicacions (de manera gratuïta) de la pàgina web del Joanna Briggs, un dels centres més importants del món en recerca infermera. També suposarà la continuïtat de la xarxa de centres compromesos amb l’excel·lència en cures d’infermeria amb la nova convocatòria del Projecte d’implantació de Guies Pràctiques en centres compromesos amb l’excel·lència en cures.
 
La signatura d’aquest conveni remarca el compromís del Departament de Salut amb la formació infermera en els diferents aspectes de la pràctica clínica basada en l’evidència. El conveni de col·laboració amb l’Institut Internacional Joana Briggs s’inscriu dins de l’estratègia del nou pla de Recerca i Innovació 2012-2015 que aposta per les estratègies de prevenció i cures efectives relacionades amb la salut de les persones.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined