L'INCASÒL i Leroy Merlin formalitzen la compravenda d'una parcel·la comercial a Sant Cugat del Vallès

query_builder   29 abril 2014 14:41

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL i Leroy Merlin formalitzen la compravenda d'una parcel·la comercial a Sant Cugat del Vallès

El director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, i els directors general i financer de Leroy Merlin España, Ignacio Juan Sánchez i Antonio Juan Ruiz, han signat avui el contracte de compravenda d’una parcel·la destinada a usos comercials situada a l’àmbit sud-oest del Parc d’activitats econòmiques Can Sant Joan, en el terme municipal de Sant Cugat del Vallès. L’acte s’ha celebrat a l’Ajuntament de Sant Cugat i ha estat presidit per l’alcaldessa Mercè Conesa.
Imatge
 
La parcel·la té una superfície de 33.342,49m² i  30.004m²sostre, dels quals 10.000m² són dins de trama urbana consolidada (TUC).
 
Els principals objectius de l’Incasòl són la dinamització econòmica i la creació d’ocupació. Per això, l’Incasòl segueix impulsant projectes estratègics com Can Sant Joan, a Sant Cugat del Vallès; el Parc de l’Alba, a Cerdanyola del Vallès; Mas Blau, al Prat del Llobregat, o les naus industrials de Ripollet Park.
 
Es tracta d’optimitzar els millors actius i tenir-los a punt per atendre de la manera més ràpida i eficient possible la demanda real en el moment en què es presenta. Un exemple d’això és el desenvolupament del Parc d’activitats econòmiques de Can Sant Joan que permetrà la instal·lació de la nova botiga de Leroy Merlin. La parcel.la on estarà situada és a peu de l’autopista AP7, el que li dóna molt bona visibilitat i fàcil  accés des d’aquesta via. Es troba en un entorn de qualitat, dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, al cor de la regió metropolitana de Barcelona. Situada en el municipi de Sant Cugat, a menys de 15 minuts de Barcelona i 10 minuts dels nuclis urbans de Rubí, Sabadell i Sant Quirze del Vallès.
La nova botiga de Leroy Merlin a Sant Cugat del Vallès serà la sisena de la companyia a Catalunya i està previst que obri el 2015. Leroy Merlin és la companyia líder en condicionament de la llar a Espanya (bricolatge, decoració i jardineria). La companyia ofereix els seus productes i solucions a través de 58 punts de venda a Espanya, gràcies a la tasca que realitzen més de 8.000 col·laboradors, dels quals un 92% són accionistes de la companyia. El 2013, Leroy Merlin Espanya va assolir una facturació de 1.506 milions d’euros.
 
 
Acord d’ocupació entre Leroy Merlin i l’Ajuntament de Sant Cugat
 
D’altra banda, en aquest mateix acte l’Ajuntament de Sant Cugat i Leroy Merlin han signat un conveni de col·laboració en l’àmbit de la contractació de treballadors. L’acord contempla que per cobrir els 150 nous llocs de treball inicials previstos, així com de futurs llocs de treball que l’establiment pugui generar al municipi, Leroy Merlin farà servir com a via prioritària de reclutament el personal de la borsa de treball del Servei d’Ocupació Municipal (SOM).

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 201

Imatge de l'acte de signatura

Imatge de l'acte de signatura
JPG | 149

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined